A Milan aukcióba bonyolódhat Vrsaljkóért

A hírek szerint a Milan egyik legfőbb nyári célpontja a Sassuolo horvát védője, Sime Vrsaljko lehet, akiért várhatóan komoly csatát kell majd vívni több másik érdeklődő klubbal. A zöld-feketék 24 éves szélső védője felkeltette többek között a Napoli, a Juventus és Bayern München érdeklődését is.

A Tuttosport és a Calciomercato.it értesülései szerint Adriano Galliani komolyan fontolgatja a horvát játékos nyári leigazolását, mivel nagy csodálója Vrsaljko játékának, akire már a Genoa színeiben is felfigyelt. Ugyanakkor a lapok értesülései szerint a Milan komoly versenyhátrányban van, mivel nem csak a Sassulo és a Juventus közötti páratlanul jó kapcsolatot kell ledolgoznia a játékos megszerzéséért (a két klub között korábban már Zaza és Berardi játékjoga is gazdát cserélt), hanem a Bayern Münchennel is fel kell vennie a harcot.

A hatalmas érdeklődés miatt valóságos licitháború robbanhat ki a horvát védő kegyeiért, a Sassuolo a tervek szerint árverésre bocsátaná a játékjogát. A belépő ár a hírek szerint 9 millió euró körüli összeg lehet, de a számos kérő miatt a végső átigazolási díj ezt várhatóan lényegesen meg fogja haladni.

Sime Vrsaljko 3,5 millió euróért csatlakozott a Sassuolo együtteséhez még 2014 nyarán, a horvát válogatottban eddig 15 alkalommal lépett pályára.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS