AC Milan: égető szükség lett új középhátvédre! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az AC Milan miután hosszabb időre elveszítette újabb alapemberét, Fikayo Tomorit, visszahívni készül kölcsönadott játékosát, Matteo Gabbiát.

Nehéz helyzetbe került középhátvéd poszton az AC Milan, miután a csapat keretében jelenleg csupán az a Simon Kjer bevethető a poszton, aki nemrég tért vissza sérüléséből. A dán válogatott játékoson kívül ugyanis Malick Thiaw, Pierre Kalulu és a már említett Tomori mind a maródi játékosok listáján szerepel.

Az olasz sportsajtóban nem meglepő, hogy máris azt taglalják, kivel – vagy kikkel – erősíthetnek a milánóiak a hátsó alakzatban.

Fabrizio Romano szerint az egyik legkézenfekvőbb megoldás az lehet, hogy a milánóiak visszahívják a spanyol Villarreal együtteséhez a nyáron kölcsönadott Matteo Gabbiát.

Gabbi visszatérése egyrészt az ‘olcsó megoldás’ kategóriájába illene, másrészt a 24 esztendős középhátvéd nem feltétlenül találta meg számításait a Villarrealnál, ahová bár a több játéklehetőség miatt érkezett, azt mégsem kapta meg a La Ligában. Romano is megjegyzi, hogy Gabbia visszahívásával a Milan a tekintetben is nyerne, hogy további opciók után nézhet az átigazolási piacon.

fociclub

A AC Milan: égető szükség lett új középhátvédre! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.