NB II: hosszabbított csapatával a góllövőlista éllovasa – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Kozármisleny két játékosának is megújította a szerződését…

A Kozármisleny hivatalos oldalán jelentette be, hogy további egy évvel, 2025. június 30-ig meghosszabbította két meghatározó játékosa Turi Tamás és Kirchner Krisztián jövő nyáron lejáró szerződését.

A 28 éves Turi 2018 tavasza óta áll a baranyai együttes alkalmazásában, ez idő alatt 178 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben és hátvéd létére 11 gólt szerzett. Az aktuálisan futó idényben minden mérkőzésen pályára lépett és egyedül az utolsó őszi mérkőzésen, a Nyíregyháza ellen cserélték le sérülés miatt, egyébként az összes többi meccset teljes egészében végig játszotta.

A nála két évvel idősebb középpályás az elmúlt hét szezonban 180 bajnoki mérkőzésen 66 gólt szerzett a Kozármisleny színeiben. Kirchner az eddigi legjobb szezonját futja a csapatnál, hiszen 16 pályára lépés alatt 11 góljável vezeti az NB II góllövőlistáját, és irányító létére az egész másodosztály egyik legkiemelkedőbb támadójátékosa lett belőle.

“Nagyon örülünk, hogy itt vagytok, hogy maradtok, és bízunk benne, hogy jövőre legalább olyan jó teljesítménnyel és még több góllal örvendeztetitek meg a klubot és a szurkolókat mint az elmúlt hónapokban!” – fogalmazott a Kozármisleny a Facebook-oldalán.

fociclub

A NB II: hosszabbított csapatával a góllövőlista éllovasa – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.