Ádám Martin testalkatán poénkodik az egyik legnagyobb focimémes oldal

Nem egészen azt szerettük volna, hogy így figyeljen fel a világ a magyar válogatottra.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

Nem túl sok emlékezetes dolgot csinált sajnos a magyar válogatott a Svájc elleni meccsen, de a világ egyik legnagyobb focimémes oldala, a Footy Humour így is felfigyelt legalább egyvalakire: ahogy azt a 444 kiszúrta, arról postoltak, hogy a magyarok 9-es számú játékosa – akiről akkor írjuk is le, hogy Ádám Martinról van szó – szerintük „minden idők legkevésbé focistának kinéző focistája”.

A Football Funnys pedig azzal rakta ki ugyanezt a képet: Ádám reményt ad minden férfinak, hogy még belőlük is lehet focista.

Ádám Martin testalkata egyébként viccelődésen vagy – amúgy lelátói hangulathoz képest még igen kedves – body shamingen kívül teljesen komolyan is volt már téma, az akkori hírek szerint amikor Magyarországról Dél-Koreába igazolt, volt is olyan meccs, amit a túlsúlya miatt kellett kihagynia. Más kérdés, hogy a legtöbben csak addig szólnak be neki, amíg focizni nem látják, mert amint labda van a közelében, máris látszik rajta, hogy jó játékos. Korábban magyar gólkirály épp ilyen testalkattal lett, a válogatottban eddig 3 gólnál tart.

Írta a HVG

A Ádám Martin testalkatán poénkodik az egyik legnagyobb focimémes oldal bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.