Futballhuliganizmus deluxe: Spagettit törtek ketté az albánok az olasz szurkolók szeme láttára

Mindenki megnyugodhat, ananászt azért nem tettek a pizzára az albánok.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

Miközben a szerb-angol meccsre úgy készülnek a szervezők, hogy csökkentett alkoholtartalmú sört árulnak csak (illetve azt javasolják a drukkereknek, hogy alkoholizálás helyett inkább tépjenek be), az albán szurkolók egy része inkább poénra vette azt, hogy az olaszok elleni meccs előtt hogyan lehetne provokálni az ellenszurkolókat. Az Instagramra került fel a videó, amin a meccsre vonuló albánok elhaladnak néhány olasz előtt, és ott taposnak bele a lelkükbe, ahol az igazán fáj: spagettitésztát törnek ketté.

És persze az is látszik a videón, hogy az olaszok is veszik a lapot és térden állva kezdenek könyörögni, hogy bármit, csak ezt ne.

Lehetőségek persze lettek volna még így is, például ehettek volna ananászos pizzát olaszok szeme láttára, vagy ha igazán brutálisak akartak volna lenni, még ketchupot is tehettek volna rá, de végül megkegyelmeztek.

És csak tippelgethetünk, mivel várhatnák a magyar szurkolókat. Nem engednék, hogy amint felszállunk a vonatra, enni kezdjünk? Köszöntik a szép magyar fővárosból, Bukarestből érkezőket? Vagy csak megkérdezik, hogy you are from Hungary, are you hungry?

Írta a HVG

A Futballhuliganizmus deluxe: Spagettit törtek ketté az albánok az olasz szurkolók szeme láttára bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.