Aston Villa: korábbi csapatából igazolna középpályást Unai Emery – sajtóhír

Az angol élvonalban (Premier League) szereplő Aston Villa a spanyol bajnokságot (La Liga) erősítő Villarrealtól igazolna támadó szellemű középpályást.

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

A Fichajes értesülései szerint az Aston Villa a Villarreal fiatal játékosát, Álex Baenát szemelte ki középpályájának megerősítésére. A hírek szerint külön Unai Emery kérésére érkezhet a 22 éves labdarúgó, akinek a szerződésében egy 60 millió eurós kivásárlási ár szerepel.

A fiatal spanyol játékos a “Sárga tengeralattjáró” utánpótlásában nevelkedett, de időközben eltöltött egy évet kölcsönben a holland Roda U19-es csapatánál is. A Villarreal felnőtt keretébe 2020-ba került fel, azóta összesen 115 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a klub színeiben, amelyeken 19 gólt és 30 gólpasszt jegyzett. Egy idényt, nevezetesen a 2021/22-es szezont a Gironánál húzta le kölcsönben.

Baena már a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott az elmúlt időszakban a remek teljesítményének köszönhetően, és jelenleg úgy fest, hogy hazáját majd a hamarosan kezdődő Európa-bajnokságon is képviselheti.

fociclub

A Aston Villa: korábbi csapatából igazolna középpályást Unai Emery – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.