Bundesliga: a Heidenheimtől szerződtetett támadót a Borussia Mönchengladbach! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy megszerezték Tim Kleindienst játékjogát a Heidenheimtől.

(Photo by Sebastian Widmann/Getty Images)

A Borussia Mönchengladbach gárdája a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy leigazolták Tim Kleindienst-et a Heidenheim csapatától. A 28 éves támadó a kiváló szezont futó Heidenheim egyik fő letéteményese volt, hiszen a 35 meccsen elért 14 góljával és 5 gólpasszával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a csapat a 8. helyen fejezte be a szezont. Kleindienst játékjogért a Gladbach a transfermarkt adatai szerint 7 millió eurót fizetett, a támadó pedig 2028 nyaráig szóló szerződést írt alá.

Tim Kleindienst 2019 szeptembere óta volt a Heidenheim játékosa. A klub színeiben összesen 172 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 83 gólig és 23 előkészítésig jutott. Új állomáshelyén a 11-es számú mezt fogja viselni.

fociclub

A Bundesliga: a Heidenheimtől szerződtetett támadót a Borussia Mönchengladbach! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.