Cassano keményen beszólt Giroud-nak

Antonio Cassano, a csapat korábbi támadója nem kímélte a Milan támadó-szekcióját a Torino elleni 0-0-s döntetlen után és éles kritikával jellemezte többek között Olivier Giroud-t, Alexis Saelemaekerst és Brahim Diazt is.

Cassanóról köztudott, hogy nagyon szókimondó és gyakran fogalmazza meg nyers formában a véleményét. A korábbi olasz válogatott játékos ezúttal is Christian Vieri vendége volt a Bobo TV-ben és a Milan legutóbbi meccse volt az egyik téma.

“A Milan nagyon, nagyon rosszul játszott elképzelés és kvalitás nélkül. A Torino sokkal jobban teljesített, a Rossonerinek csak a védekezése működött, míg támadásban szenvedett.” – mondta Cassano.

“Ibrahimovic hiányzott a csapatból, hiszen Giroud nem olyan, mint a svéd. Giroud-nak becsúszott két gól az Inter ellen és betalált a Napoli ellen, de talán még ő sem tudja, hogyan sikerült neki. Tulajdonképpen a francia csatárnak ebben a szezonban még egy jó meccse sem volt. Mindenki dicséri őt, amikor gólt szerez, de véleményem szerint egyáltalán nem nagy játékos.”

“Nem tudom, hogy Brahim Diaz milyen játékos. Saelemaekers játéka nézhetetlen, Leao pedig nem ugyanaz a játékos, mint egy hónappal ezelőtt. A Milan egészen egyedülálló dolgot visz véghez, hogy még mindig versenyben van a Scudettóért. Nem tudom, hogy lesz-e elég erejük a végéig.”

“Még egy dolog: a Milan két legeredményesebb játékosa Giroud és Leao mindössze 8 góllal. Hogy lehet az, hogy egy Scudettóért harcoló csapatnak a legjobb góllövői ilyen kevés találatnál járnak? A klubnak nagy mértékben be kell avatkoznia az átigazolási időszakban.”