Részletek Ibra, Rebic és Bennacer állapotáról

Aggodalom Zlatan Ibrahimovic állapota miatt, azonban a következő mérkőzésre több játékos is újra Stefano Pioli rendelkezésére fog állni.

Mint ismert, összesen hét játékos nem volt bevethető az előző fordulóban a Torino elleni idegenbeli meccsen, amely 0-0-s döntetlennel zárult. Simon Kjaer és Alessandro Florenzi térdsérülés miatt hiányzott, továbbá Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic, Ismael Bennacer, Alessio Romagnoli és Samu Castillejo sem volt 100 százalékos állapotban.

A MilanNews legfrissebb beszámolója szerint kedden Rebic és Castillejo is teljes értékű edzésmunkát végzett azok után, hogy a napokban mindketten izomfáradtsággal küszködtek. Bennacer pedig személyre szabottan edzett és a következő napokban csatlakozik a csapattársakhoz.

Ibrahimovic túlterhelte a térdét és ezért hiányzott az előző fordulóban, ugyanakkor a MilanNews szerint legalább 10 napig tartó speciális terápia vár a svéd klasszisra annak érdekében, hogy teljesen rendbe jöjjön a térde. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 2 mérkőzésen biztosan nem fog az edző rendelkezésére állni.

Eközben Romagnoli a mai napon az edzőteremben egyénileg edzett. Az olasz középhátvédnek az utóbbi időben a combközelítő izmával volt probléma. Fikayo Tomorival minden rendben és ahogy Stefano Pioli jelezte, az angol védőnek nincs sérülése és csak fáradtság miatt cserélte le a hétvégén.