Egykori edzőjét várja vissza a Brighton and Hove Albion – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint Kieran Mcenna helyett inkább Graham Potter visszatértére voksolt a Brighton and Hove Albion vezetősége…

(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Eldőlni látszanak az edzőkérdések az angol élvonalban, miután úgy tűnik, hogy az Ipswitch Town vezetőedzője Kieran Mckenna a jelenlegi klubja élén szeretné folytatni a pályafutását, miután feljutott csapatával az első osztályba. Az egyik nagy kérő, a Brighton and Hove Albion pedig ezzel párhuzamosan szintén döntésre jutott, a Sirályok minden bizonnyal Graham Potterrel tervezik a folytatást, aki Roberto De Zerbi előtt ült a brightoni kispadon.

Graham Potter 2019 májusától egészen 2022 szeptemberéig ült a Sirályok kispadján soha nem látott magasságba emelve a Brighton and Hove Albion játékát, majd a Chelsea együtteséhez távozott, ahol csúfosan megbukott a jelenleg is megannyi gonddal küszködő csapatnál.

A Brighton rajongói között megosztott a hír fogadtatása, hiszen sokan úgy vélik, hogy az angol edző elárulta a csapatát 2022 őszén, így nem szívesen látnák viszont csapatuk kispadján.

fociclub

A Egykori edzőjét várja vissza a Brighton and Hove Albion – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.