Élet+Stílus: Szalah: Szoboszlai csak egy kölyök, hadd játsszon nyomás nélkül – videó

– fogalmazott Szalah. Arról is beszélt a műsorban, hogy Szoboszlai a pályán kívül „egy igazán kedves, igazán nyugodt srác”.

Azon túl, hogy lenyűgözi őt Szoboszlai rúgótechnikája, Szalah arról is beszélt, hogy a magyar játékos remekül kezdett a Liverpoolban, de kár lenne, ha túl nagy nyomást helyeznének rá a szurkolók.
Láttál már bárkit, aki olyan erőset tud lőni, mint Dom? – ezt kérdezte Mohamed Szalahtól egy rajongó (nyilván Szoboszlai Dominik Aston Villa és Leicester City elleni bombagóljaira utalva) a Sky Sports videójában.

A Liverpool egyiptomi világsztárja rajongói kérdésekre válaszolva mesélt arról, milyennek látja a magyar csapattársát, aki máris nagyon népszerű Nagy-Britanniában.

Hadd játsszon, hadd élvezze a futballt, hadd fejezze ki magát. Ne mondják róla, hogy ő a következő X.Y. Még mindig csak egy kölyök, alig néhány hónapja érkezett hozzánk. Ha jól játszik, akkor jól játszik, ennyi. Csak hadd folytassa így. A Liverpoolnál hatalmas a szurkolói elvárás a csapattal szemben, ami terhet rakhat a játékosokra

A Liverpool egyiptomi támadó azt válaszolta, hogy talán csak Didier Drogba volt képes ilyesmire.

Írta a HVG

A Élet+Stílus: Szalah: Szoboszlai csak egy kölyök, hadd játsszon nyomás nélkül – videó bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.