Eltűnt Varró Bálint

Ezrek keresik a 21 éves Varró Bálintot, aki szerda óta nem ad életjelet magáról. A kiemelkedő eredményeket elérő országúti kerékpáros és triatlonos edzeni indult, azóta nem tért haza.

Lakner Gábor A Facebookon már tízezernél is többen osztották meg a fiát kereső kétségbeesett édesanya, Hegedűs Gabriella felhívását. A triatlonos Varró Bálint szeptember másodikán, szerdán autóval indult edzeni veresegyházi otthonából, és azóta sem tért haza. Telefonját nem vitte magával, ami tovább nehezíti a keresést.

Varro_Balint

Varró Bálintot szerda óta nem találják

Azt a keresést, amelybe már több ezer önkéntes kapcsolódott be, de e sorok írásáig nem vezetett eredményre. Mivel az eltűnése óta eltelt 48 óra, bejelenthették a rendőrségen, így már a körözési listán is szerepel a 21 éves fiatalember.

Honlapuknak az eltűnt sportoló édesanyja beszélt az eltűnés körülményeiről és kutatás állásáról.

„Az életünk szerves része, hogy a fiam edzeni jár, az azonban szokatlan, hogy autóval indult el, és nem is mondta meg, hová készül. Az elmúlt időszakban zárkózottan viselkedett, de nem árulta el, mi nyomasztja. A kulcs az autó megtalálása lehet, ha az előkerülne, le tudnánk szűkíteni a keresést. Egyelőre csak találgatunk, a kedvenc helyeit vesszük sorra, a Normafánál már jártunk, most a Pilisben kutatunk.”

Hegedűs Gabriella rendkívül hálás a segítőkész civil összefogásért, és nagyon reméli, hogy a keresés gyors eredményre vezet. Bízik benne, hogy a rendőrség is bekapcsolódik, és nem csak a jóindulatú embereken múlik a fia előkerülése.

Az említett autó ezüstmetál színű Suzuki Ignis, a rendszáma IOY-576. Az édesanya arra kér minden túrázót, gombászót, hogy fokozottan figyelje a természetben leparkolt kocsikat. Bármilyen érdemi információt a Facebookon vagy az ott megadott telefonszámon fogadnak.

Varró Bálint Mountain Bike-ról váltott a triatlonra és az országúti kerékpározásra, mindkét sportágban junior-világbajnoki résztvevő volt. A közelmúltban újra visszatért a triatlonhoz, és edzőként is segíti az édesanyja által tizenkét éve alapított Veresegyházi Trimackók csapatát.

Forrás: www.utanpotlassport.hu – RSS