Fedettpályás döntő 2017

Csütörtökön 10 órától az 5 éves lovak versenyével, tizenhetedik alkalommal kezdetét veszi díjugrató fedettpályás döntőnk. A négy napos versenyen nyolc kategóriában hirdetnek győztest. A döntő összdíjazása 3 és fél millió Forint.

fedhort

A pályaépítő Erdélyi Magdolna, a versenybíróság elnöke Schlezák Melinda,  a stílusbírók Stróbl Dorottya és Szebényi Dániel. A helyszín első alkalommal Hortobágy, aki így bekerül abba a szűk versenyrendezői körbe, Kaposvár és a Nemzeti Lovarda után, akik szabadtéren és csarnokban  is megrendezhették a díjugrató sport legrangosabb nemzeti versenyeit. A Mátai Ménes versenypályáján harminc éve, 1987-ben és húsz éve, 1997-ben volt helyszíne a szabadtéri országos bajnokságnak.

matai

A fedettpályás döntő  legnépesebb mezőnye idén is a péntek esti, 18 órakor kezdődő amatőr kategóriában áll össze, de a legmagasabb pályák  természetesen a felnőtt kategóriában lesznek, ahol több korábbi győztes és helyezett is nyeregbe száll. A lovak fináléja szombat délután, a lovasoké pedig vasárnap kerülnek lebonyolításra.  A rendezőség péntek este mindenkit szeretettel vár egy közös vacsorára a rendezvénysátorban, ahol megemlékezünk kilencszeres magyar bajnokunkról, Ákos Ajtonyról.

20110

A teljes versenyt a RiderLine Online Tv élőben közvetíti!

riderline

Forrás: www.dijugratoszakag.hu – RSS