Foci Eb: A csehek elüthetik az angolokat a csoportelsőségtől? – Schick gólja is nagy pénzt hozhat a konyhára*

A Gareth Southgate által irányított angol válogatottnak győzelemre van szüksége ahhoz, hogy az első helyen végezzen a D-jelű kvartettben. A “háromoroszlánosok” úgy állnak a csoport második helyén négy megszerzett ponttal, hogy a legutóbbi meccsükön finoman szólva sem nyújtottak kiemelkedőt Skócia ellen (a találkozó 0-0-ra végződött), míg a horvátokat nagy nehézségek árán Raheem Sterling góljával győzték le odahaza.

Az angolok tehát győzelmi kényszerben lépnek pályára kedd este, ráadásul hazai pályán. A saját drukkereik előtt némileg több esélyük van arra, hogy a cseheket legyőzzék a zárófordulóban, azonban ehhez a vendégeknek lesz némi szavuk, sőt úgy érezzük, hogy az angolok ellen is meglepetést okozhatnak Patrik Schickék, így talán érdemes lehet megfontolni a kétesélyes fogadást, azaz jelen esetben az 1x opciót, amire 2.39-es szorzót kínál a TippmixPro.

Az elmúlt mérkőzéseket tekintve kijelenthető, hogy mindkét együttes a támadójátékot favorizálja – még ha az angoloknak nem is jött össze a góllövés legutóbb -, ezért kecsegtető ajánlat lehet az, hogy mindkét csapat szerez gólt, ez a TippmixPro oldalán 2.25-ös oddsért érhető el.

A vendégek kellemes meglepetést szolgáltattak azzal, hogy a nyitókörben 1-1-es döntetlent játszottak a papíron esélyesebb Horvátország ellen, a skótokat legyőzték 2-0-ra, csak a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak a csoport élén. Az eddigi két találatukat a fentebb említett Patrik Schick szerezte, aki Cristiano Ronaldóval együtt vezeti a kontinenstora góllövőlistáját három találattal. Amennyiben a Bayer Leverkusen támadója ismét betalál, 4-szeres pénz ütheti a tippelők markát.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)
 


Tags: