Koman Vladimir még folytatná pályafutását

Az egykori 36-szoros válogatott középpályás egyelőre klubnélküli, de nem gondol pályafutása befejezésére…

A magyar válogatott korábbi középpályása, Koman Vladimir a Büntető.com részére adott hosszabb interjúban elárulta, hogy 34 évesen még folytatni szeretné a pályafutását:

“Szeretem a futballt, szeretem a pályák, az öltözők világát. Mindenképpen játszani szeretnék hamarosan. Nincs konkrét ötletem egyelőre, de logikusnak tűnne a labdarúgásban maradni, hiszen ehhez értek, világéletemben ezzel foglalkoztam, beszélek nyelveket és sok helyen megfordultam a világban. De az sem kizárt, hogy valami másba kezdek, most azonban egyelőre még futballozni akarok.”

“Nagy változások mentek végbe az első csapatnál a feljutás után, valóban rengeteg játékos távozott. Nekem még egy év volt a szerződésemből, de a klub nagyon korrekt volt, egy szavam sem lehet. Nyilván fáj, ha az ember eltervez valamit és a dolgok végül másként alakulnak, csalódott lesz. Nekem is volt egy tervem, egy célom, amikor hazaigazoltam. Ez pedig az volt, hogy újra az NB I-ben játsszak a Diósgyőrrel. Sajnos a futballban gyorsan változnak a dolgok, én pedig már vagyok annyira tapasztalt, hogy ne lepődjek meg semmin. A foci ilyen” – mondta el a legutolsó állomáshelyéről, a Diósgyőrtől való távozásáról, melynél az NB II-es feljutás után köszönték meg a szolgálatait.

A 2009-es U20-as világbajnokságon szereplő magyar válogatott egyik hőse pályafutása során megfordult többek közt a Sampdoria, az Avellino, a Bari, az AS Monaco és az Adanaspor alkalmazásában, de játszott Oroszországban, Iránban, az Egyesült Arab Emirátusokban és Indiában is.

fociclub

A Koman Vladimir még folytatná pályafutását bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.