Különleges pécsi ajánlat – Egy bérlettel négy sportklub meccsei is látogathatók

pecs201510

A hazai találkozókra szóló bérletek és egyes esetekben jegyek kölcsönös elfogadásáról állapodott meg a mostani bajnoki idényre vonatkozóan négy pécsi sportegyesület kedden.

pecs201510

Akár 1500 is szurkolhatnak a vízilabdacsapatnak Pécsen! (Fotó: facebook.com/NNfoto)

Az együttműködésben részt vesz a PEAC-Pécs NB I-es női valamint a PVSK-PANNONPOWER NB I-es férfi kosárlabdacsapata valamint a PVSK Füszért vízilabdacsapata, és a megyei első osztályban szereplő PMFC labdarúgócsapatát üzemeltető Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

A sajtótájékoztatón a felek közölték, hogy a férfi és a női kosárlabda-mérkőzésekre megváltott bérletekkel látogathatóak egymás, valamint a vízilabdázók meccsei, a pólósok soros összecsapásaira szóló jegyek pedig a legközelebbi két kosárlabda-mérkőzésen jogosítanak belépésre.

A PMFC-t érintően részmegoldásról született egyezség. A négy csapat vezetősége az őszi és a tavaszi idényben is kijelölt egy-egy kiemelt találkozót, amelyre elfogadják egymás éves bérleteit, valamint a pólósok összecsapásaira szóló jegyeket. A PMFC 15 ezer forintos támogatói bérletével ugyanakkor valamennyi kosárlabda- és vízilabda-mérkőzés megtekinthető.

Érdekesség, hogy a kosárcsapat átlagnézőszáma 1500 fő, ez a pólósokra nézve 80-90%-os emelkedést jelentene.

Páva Zsolt (Fidesz-KDNP), Pécs polgármestere úgy vélte: a klubok példát mutatnak abban, milyen egy valódi összefogás. Szerinte az együttműködés különösen értékes annak tudatában, hogy a résztvevő csapatok alapvetően a szurkolók és a támogatók “maguk felé terelésében” érdekeltek, de a szurkolók érdekében félre tudják tenni a rivalizálást.

A csapatok képviselői azt mondták, a sportszerető pécsi családok kedvezményhez juttatásával a nézőszám és a mérkőzések iránti érdeklődés növekedését várják.

MTI /vizipolo.hu

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS