Megkezdte a felkészülést a Loki

sandortamas_1.jpgHétfőn reggel nyolctól megkezdte a felkészülést a 2007/2008-as szezonra a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, de egyelőre még többen hiányoznak a keretből. A csapat játékosainak útja először Varga Lehel csapatorvoshoz vezetett, az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon már átesett a hajdúságiak két új szerzeménye, a Tatabányától érkezett kameruni csatár, Dorge Kouemaha, és az MTK-tól szerződtetett Czvitkovics Péter is.

A keret azonban még nem teljes, Dzsudzsák Balázs, Demjén Gábor és a macedón Aco Sztojkov pihenője eltolódott, mivel mindhárman érdekeltek voltak a válogatottnál, ezért egy héttel később csatlakoznak társaikhoz.

A gaboni nemzeti csapattal Afrika Kupa-selejtezőn szerepelt Thierry Issiémou pedig kedden tér vissza a cívisvárosba. Sándor Tamás rehabilitáción van, ezért ő csak csütörtöktől kapcsolódik be a felkészülésbe – számolt be a Híradó.

Egyelőre még nem a Lokival készül a tavasszal a Honvédnak kölcsönadott szerb Igor Bogdanovic sem. A cseh Miroslav Beránek irányította debreceniek hétfőtől egy hétig Balmazújvárosban edzőtáboroznak.