Megvan az egyezség, Florenzi a Milané lesz

A legfrissebb hírek szerint a végső szakaszban járnak a tárgyalások a Milan és a Roma között, így az elkövetkező órákban lezárulhat Alessandro Florenzi átigazolása.

Mint arról a napokban beszámoltunk, a klub vezetősége tárgyalásba kezdett és lépéseket tett Florenzi végleges megvásárlása érdekében. Az Európa-bajnok futballista a 2021/22-es idényben kölcsönben szerepelt a piros-feketéknél és a kezdeti nehézségek után jó benyomást keltett a csapatban. Az olasz válogatott játékos összesen 30 tétmeccsen játszott és bő 1400 játékperc alatt 2 alkalommal volt eredményes.

Daniele Longo, a Calciomercato átigazolásokra szakosodott sportújságírója tényként közölte, hogy megszületett az egyezség a Milan és a Roma között Florenzi klubváltásáról, aki végleg a Rossoneri játékosa lesz.

A tavaly nyári szerződés alapján a 31 éves jobbhátvéd kontraktusában egy 4,5 millió eurós vásárlási opció szerepelt, amelyre Paolo Maldini és Frederic Massara kedvezményt szerzett a Románál. Az árat sikerült lecsökkenteni, így Florenzi bónuszokkal együtt mintegy 2,5 – 3 millió euróért lesz a Milané.

A Calciomercato hozzátette, hogy a végső szakaszban járó tárgyalások órákon belül sikeresen lezárulhatnak. Florenzi többször is kifejtette, hogy boldog a Milanban és maradni akar a kölcsönszerződés lejárta után is.