Mészáros Lőrinc fia balesetet szenvedett egy tereprali versenyen

Több sérülést is szenvedett, amelyek közül egyik sem súlyos, de a biztonság kedvéért még a kórházban tartják.

Ifjabb Mészáros Lőrinc, Magyarország leggazdagabb emberének és Orbán Viktor gyermekkori barátjának a fia balesetet szenvedett egy Biharban megrendezett raliversenyen – írja az Ebihorenaul román híroldal.

A Baja Satu Mare 2024 motorsport-esemény pénteken vette kezdetét a romániai Szatmár megyében, amelyen 20 román, 12 magyar, 2 lengyel, illetve 1 cseh és 1 szlovák csapat vett részt.

„Két autó ütközött össze az egyik pilóta navigációs hibája miatt. Az egyik sofőr lába megsérült, mivel az autó oldalát érte az ütközés. Eszméleténél volt, talpra is tudott állni, a versenyorvos megpróbálta ellátni, de azt visszautasította azzal, hogy inkább Magyarországon szeretné, ha ellátnák” – nyilatkozta a portálnak Ovidiu Domide, a szervező klub elnöke.

Később megerősítést nyert, hogy a sérült pilóta Mészáros Lőrinc fia, akit beszállítottak a nagyváradi sürgősségi osztályra, ahol az orvosok kivizsgálták. A cikk szerint több sérülést is szenvedett az ifjabbik Mészáros, de ezek közül egyik sem súlyos, a biztonság kedvéért azonban a kórházban tartják még.

A nevezési lista szerint ifjabb Mészáros a 202-es rajtszámmal indult az M1 Motorsport színeiben és egy Ford F150 EVO+-t vezetett.

Írta a HVG

A Mészáros Lőrinc fia balesetet szenvedett egy tereprali versenyen bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.