Mihajlovic: Mindkét mérkőzésen jól játszottunk

A szerdai tornát követően Sinisa Mihajlovic, Alessio Romagnoli és Andrea Bertolacci is nyilatkozott.

Mint ismert, a Milan a tavalyi évhez hasonlóan idén is megnyerte a TIM kupa elnevezésű felkészülési tornát.

Mihajlovic: “Úgy gondolom, hogy mindkét mérkőzésen jól játszottunk. A második találkozón az utolsó percekben egyenlítettünk, ami azt bizonyítja, hogy a csapat soha sem adja fel. Készen fogunk állni az első tétmérkőzésekre. Folytatnunk kell a munkát és javulnunk kell. Romagnoli? Alessiónak még össze kell szoknia a csapattársaival. Ő egy nagy játékos és örülünk az érkezésének. Ő lehet az új Nesta, de kemény munkára van szüksége és fejlődnie kell. Biztos vagyok benne, hogy jól fog teljesíteni a Milanban.”

“Nem vagyok boldog a kapott gól miatt, de ezt az intenzitást szerettem volna látni a játékosoktól. Luiz Adriano és Bacca sincs még 100 százalékos állapotban. A védelem jól teljesített, a gólnál pedig nem ők hibáztak, hiszen sokkal korábban meg kellett volna állítani a támadást. Szerencsére sikerült megszerezni a győzelmet az Inter ellen.”

Romagnoli: “Én lennék az új Nesta? Nem, egyáltalán nem. Keményen kell edzenem és be kell illeszkednem a csapatba. Azt hiszem, hogy jól játszottam az Inter ellen, de még sokat kell dolgoznom. A következő mérkőzésünk a Perugia ellen lesz, majd ezt követően a Serie A-ra kell koncentrálnunk.”

Bertolacci: “Nagyon fontos volt számomra, hogy jól teljesítsek. Ez egy remek önbizalom növelő meccs volt. Az Inter a legerősebb kezdőcsapatával állt fel és bebizonyítottuk, hogy jó csapat vagyunk. Megpróbálok a bajnokságban is gólt szerezni az Inter ellen. Romagnoli? Ő egy nagyon komoly és profi játékos. Akár csak a többiek, én is megpróbálok segíteni neki a beilleszkedésbe.”

A Milan a következő mérkőzését augusztus 17-én játssza a Perugia ellen az Olasz kupában. A találkozót 21:00-kor rendezik a San Siróban.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS