Mino Raiola bocsánatkérést vár a szurkolóktól

Mino Raiola, Gianluigi Donnarumma ügynöke szerint ők sohasem követelték a csapatkapitányi karszalagot, hanem a Milan vezetősége ajánlotta fel.

A nyáron hosszú huzavona után pont került Gigio Donnarumma szerződéshosszabbítási ügyének végére. A 18 esztendős kapus aláírta új szerződését és 2021 nyaráig kötelezte el magát a piros-feketékkel.

“Maradtunk a Milanban, mert ez volt Donnarumma vágya. Bocsánatot kell kérniük azoknak, akik az átigazolási időszak előtt ítélkeztek. Várom a Milan szurkolók kis részének és néhány újságírónak a bocsánatkérését, akik erkölcsileg ítélkeztek. Azt is szeretném tisztázni, hogy a csapatkapitányi karszalagot soha nem követeltük, ők ajánlották fel nekünk. Olaszország az egyetlen ország, ahol a szurkolók azt gondolják, hogy ők irányítják és üzemeltetik a klubokat.” – mondta Raiola.

“Jelenleg a Juventus Olaszország bajnoka, a Napoli nagyszerű csapat és azt gondolom, hogy a Roma meglepetést okozhat. A milánói klubok olyan politikát folytatnak, amellyel nem értek egyet. Nem látom a lényeget a Milanban. Majd meglátjuk, hogyan fognak teljesíteni, amikor a legnehezebb mérkőzések jönnek.” – tette hozzá.

A piros-feketék a következő fordulóban a Lazio otthonában játszanak a Serie A harmadik játéknapján.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS