Óriási meglepetés: A Fradi Iváncsán esett ki a Magyar Kupából

I. félidő

Az első helyzetét máris kihasználta a Ferencváros. Az iváncsai kapus előbb még védte Adama Traoré balról érkező lövését, majd Laidouni ismétlését is, azonban a kipattanó pont Zachariassen elé került, aki az üres kapuba lőtt, 0-1.

Két perccel később egy balról visszatett labda után Suszter csinált egy cselt S. Mmaee mellett, majd a bal alsóba rúgta a labdát, 1-1.

A 19. percben aztán egy Mercier-szöglet után Ryan Mmaee érkezett és az ötösről a bal alsóba bólintotta a labdát, 1-2.

Tíz perc múlva kishíján újra egyenlített az Iváncsa. Kovács tekert balról középre a labdát, amit S. Mmaee a gólvonalról vágott ki.

II. félidő

A fordulást követően egyből veszélyeztetett a Fradi. Mercier beadása után fejelt R. Mmaee, azonban a bólintást Varga nagy bravúrral védte.

Ezt követően újra egalizált az NB III-as Iváncsa. Egy szöglet utáni lepattanót Aradi rúgott laposan a jobb alsóba, 2-2. A rendes játékidőt ikszre kihúzta az NB III-as együttes, így következett a kétszer 15 perces hosszabbítás.

Hosszabbítás

A hosszabbítás hatodik percében Maka lekészítése után Kercsó rúgta a labdát a jobb alsóba, 3-2. Öt perccel később Marquinhos 15 méteres tekerését szedte ki Varga Ádám a bal felsőből. A 120. percben aztán újra Varga brillírozott: előbb Marquinhos balról érkező lövését ütötte ki, majd Ryan Mmaee fejesét védte óriási bravúrral.

Az Iváncsa óriásit küzdött a Fradi ellen, és az NB III-as csapat 3-2-es győzelemmel búcsúztatta a tavalyi év kupagyőztesét.

MOL Magyar Kupa, 4. forduló (a 16 közé jutásért)

Iváncsa KSE (NB III)-Ferencvárosi TC 3-2 (Suszter 6., Aradi 57. Kercsó 96. ill. Zachariassen 4., R. Mmaee 19.)

Ferencváros: Bogdán – S. Mmaee, Thelander (Pászka, 106.), Knoester, Botka (Wingo 67.) – Besic (Vécsei 60.), Laidouni – Zachariassen, Mercier (Gojak 60.), Adama Traoré – R. Mmaee

(cserék: Szécsi, Esiti, Gojak, Sigér, Vécsei, Pászka, Auzqui, Wingo, Marquinhos, Lisztes)

Csercseszov a Fradi MK-kudarca után: “A csapat ma mindent megtett a pályán” – edzői értékelések