Origi Belgiumba utazik kezelésre

Divock Origi, a Milan nyári szerzeménye továbbra sincs 100 százalékos állapotban és az előző szezon végén összeszedett sérülésének utóhatásaitól szenved, ezért Belgiumba repül.

A belga válogatott játékos az előző szezon végén megsérült a Liverpoolban és ennek következtében nem volt bevethető a májusi Bajnokok Ligája-döntőn. Origi a nyáron szabadon igazolhatóként csatlakozott a Rossonerihez, azonban a sérülésből való lábadozása miatt a teljes felkészülési időszakot kihagyta.

A MilanNews és a Calciomercato tájékoztatása szerint Origi Belgiumba repül, hogy speciális kezelésen vegyen részt az íngyulladása miatt. A 27 éves támadó a legutóbbi sérülésének utóhatásaitól szenved és ugyan egy hónapja a csapattal edz, időnként újra jelentkeznek a tünetek.

A teljes felépülés érdekében a közelgő válogatott szünetre való tekintettel Origit Belgiumba küldték kezelésre. Tavasszal szintén a belga válogatott orvosi stábja kezelte a sérülését. Divock addig marad Belgiumban, amíg a kezelés miatt feltétlenül szükséges. A várakozások szerint a válogatott szünet alatt a Milan orvosi stábjának tagjai is a helyszínen figyelemmel fogják kísérni Origi állapotát.

Origi biztosan nem állhat Stefano Pioli rendelkezésére a szerdai DInamo Zagreb és a hétvégi Napoli elleni mérkőzésen.