PL: kölcsönadta osztrák támadóját a Wolverhampton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönadta osztrák támadóját, Sasa Kalajdzicot az Eintracht Frankfurt csapatának.

(Photo by Andrew Kearns – CameraSport via Getty Images)

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Sasa Kalajdzic minden bizonnyal a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurtnál tölti a 2023/24-es szezon második felét. Ezek a pletykák a mai nap folyamán hivatalos bejelentéssé váltak, a Wolves ugyanis hivatalos oldalán közölte, hogy kölcsönadta Kalajdzicot a Frankfurtnak az idény végéig. A 26 éves támadónak nem indult jól a pályafutása a “Farkasoknál”, hiszen a debütálása során elszakadt az elülső keresztszalagja, ami miatt a teljes szezont ki kellett hagynia. A most futó idényre már teljesen felépült, azonban nem kapott sok játéklehetőséget Gary O’Neiltől. Mindezt jól mutatja, hogy Kalajdzic 13 alkalommal összesen 282 percet tölthetett a pályán, igaz ez is elég volt számára, hogy 3 gólt szerezzen. Az osztrák játékos viszont decemberben mindössze két játékpercet kapott, így mindkét fél számára egyértelmű volt, hogy új lehetőségek után kell nézni. Erre nyújthat megoldást a Frankfurt gárdája, amelynek szüksége van erősítésre a támadósorban a nyári nagy átalakulásokat követően. A német klub jelenleg a nemzetközi kupaporondra való kijutásért harcol a Bundesligában, valamint még az Európa-konferencialigában is versenyben vannak, így bőven juthat lehetőség Kalajdzic számára, aki szeretné visszaverekedni magát az osztrák keretbe az idei Európa-bajnokság kezdetéig.

Kalajdzic számára nem lesz ismeretlen a Bundesliga világa, hiszen korábban 3 szezon erejéig a VfB Stuttgart játékosa volt, ahol 60 meccsen 24 gólig és 12 gólpasszig jutott.

fociclub

A PL: kölcsönadta osztrák támadóját a Wolverhampton! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.