Kodro: “A Ferencváros minden trófeáért harcba száll”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Fehérvár gólerős csatára a Ferencváros csapatában folytatja pályafutását…

A Ferencváros legújabb igazolása, Kenan Kodro a Fradi Média részére osztotta meg gondolatait a klubváltását követő első tapasztalatairól:

“Nagyon várom, hogy találkozhassak a társaimmal, a szakmai stábbal, az edzővel, mindenkivel és, hogy olyan gyorsan elkezdhessük a munkát, amilyen gyorsan lehet. Számomra ez egy nagy lehetőség egy nagyszerű klubban, amely minden lehetséges címért harcol. Nagyon ambiciózus vagyok és a klubnak is nagy céljai vannak, minden trófeáért harcba száll.”

“Azért vagyok itt, hogy segítsek, hogy elérjük a céljainkat. Folytatnom kell azt, amiben a legjobb vagyok, segíteni a csapatot, keményen dolgozni. Azért vagyok itt, hogy gólokat lőjek, ez a legfontosabb, de először is a lehető legjobb módon segíteni a társakat a pályán és azon kívül is, hogy elérjük a kitűzött célokat. Ha jönnek a gólok, gólpasszok, az mind csak ráadás” – vélekedett a rutinos csatár.

Kodro 2021 óta 88 mérkőzésen 44 gólig jutott a fehérváriak színeiben, jelenleg pedig 11 találatával vezeti a bajnokság góllövőlistáját.

“Nagyszerű szurkolóink vannak, többször játszottam itt és még otthon is ellenük, tudom, hogy külföldre is kísérik a csapatot. Az egy nagyon jó dolog ha a szurkolók követnek, biztatnak, még idegenben is. Ez sokat jelent a csapatnak, érzed a támogatást ilyenkor is. Amikor játszottam a Groupama Arénában, az a labdarúgásnak egy teljesen más típusa volt” – tette hozzá az új igazolás.

fociclub

A Kodro: “A Ferencváros minden trófeáért harcba száll” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.