Sorban állnak a klubok Lazeticért

Nem csupán Olaszországból, hanem Hollandiából is érdeklődnek a Milan fiatal csatára, Marko Lazetic iránt.

Még kérdéses, hogy Lazetic a Milan keretének tagja lesz-e a szezon második felében, ugyanis felmerült a kölcsönadásának lehetősége a több játéklehetőség miatt.

Nico Schira olasz újságíró közölte, hogy számos olasz klub szeretné kölcsönvenni Lazeticet a Milan együttesétől a közelgő januári átigazolási időszakban, nevezetesen a Cremonese, a Sampdoria, a Cagliari és a Reggina. Ráadásul Olaszországon kívül is figyelik, ugyanis Hollandiából élvonalbeli klubok érdeklődnek iránta.

A MilanNews főszerkesztője, Antonio Vitiello arról számolt be, hogy a szerb utánpótlás-válogatott csatárnak több ajánlata is van és a Milan vezetősége fontolóra veszi a megkereséseket. A 18 éves csatár az utóbbi időszakban nagyon jól teljesített a Primavera csapatban és a szerb utánpótlás-válogatottban is, emellett debütált a Serie A-ban a Cremonese elleni bajnokin.

A várakozások szerint Olivier Giroud és Zlatan Ibrahimovic távollétében Lazeticnek lehetősége lesz bizonyítani a decemberi dubaji felkészülési mérkőzéseken, amely nagyon fontos szerepet játszhat a folytatást illetően a téli mercato kezdete előtt.