Itthon: Különjáratokat indít a Wizzair a foci Eb magyar meccseire

© Wizzair

Budapestről és Debrecenből is repülhetnek különjárattal a magyar fociválogatott szurkolói a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság csoportmeccseire – derül ki a Wizzair közleményéből, ami külön kiemeli, hogy haza is hozzák majd a drukkereket.

Nem lesz olcsó.

A menetrend szerint június 15-én reggel 6-kor indulnak Magyarországról a gépek, visszafelé pedig este 9 előtt pár perccel szállnak fel Kölnben. A június 19-i meccsre tartó járatok már barátibb időpontban, 11-kor szállnak fel Stuttgart felé és este negyed 12-kor indulnak vissza. A jegyeket fix áron adják és már meg lehet vásárolni őket, igaz, fapados viszonylatban elég sok pénzt kérnek érte, utanként hatvanezer forinttal kell számolniuk azoknak, akik élőben néznék meg Szoboszlaiék Eb-szereplését.

„Nagy öröm számunkra, hogy a különjáratok indításával támogathatjuk a magyar válogatott szurkolóinak kijutását a 2024-es Európa-bajnokság mérkőzéseire, hogy élőben láthassák a kedvenceiket és személyesen drukkolhassanak a nemzeti tizenegynek” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere és hozzátette, a járatok időpontját kifejezetten a magyar válogatott meccseihez igazították.

Írta a HVG

A Itthon: Különjáratokat indít a Wizzair a foci Eb magyar meccseire bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.