Matajsz Márk: elégedett vagyok

matajsza2

A férfi Ob I/b újoncának vezetőedzője pozitívan értékelte az őszi teljesítményt. Matajsz Márk azonban óvatosan fogalmazott, mikor a jövővel kapcsolatban kérdezték. 

matajsza2

(Fotó: frisss.hu)

Az őszt így értékelte Matajsz Márk vezetőedző: Úgy érzem pozitív az összhang, az összkép, most 24 pontunk van, elégedett vagyok a csapat teljesítményével, az edzésekhez történő hozzáállással. A tavaszi meccseknek nagy reményekkel vágunk neki, hiszen itthon játsszuk a meccseink jelentős részét – fogalmazott a frisss.hu-nak.

Amikor nyáron elkezdtünk együtt dolgozni, elmondtam a srácoknak, hogy egyetlen dologban hiszek, ez pedig a munka. A rutin nem mellettünk szól, mi az erőnléttel tudunk és akarunk is dominálni és profitálni. – majd így folytatta – Nem tervezünk erősíteni, a csapat, a keret adott, szerintem jó úton haladunk. Úgy érzem, mindenki megtalálta magát a gépezetben. Arra kell vigyáznunk, hogy ne legyenek betegségek, sérülések vagy éppen eltiltások.

A jövőről pedig  így nyilatkozott és a felsőházi vágyakról: Nem akarok ennyire előreszaladni, a bajnokság vége előtt lehet majd tervezni a rájátszást – fejezte be.

A férfi Ob I/b február 25-én folytatódik, mikor az AVUS a Pécset fogadja.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS