Napoli: itt a vége, a nyáron távozik a klasszis! – képpel

A Napoli klasszisa, Victor Osimhen félreérthetetlen kijelentést tett a minap a CBS-nek adott interjújában.

Mint arról mi is beszámoltunk, Victor Osimhen már a mögöttünk hagyott nyáron is karnyújtásnyira állhatott attól, hogy elhagyja a Napolit, ám a nigériai csatár végül hosszas-huzavona után szerződést hosszabbított a nápolyi klubbal.

Sokak szerint az új kontraktus csupán annak szólt, hogy a Napoli bebiztosította magát, hogy egy évvel később még kedvezőbb helyzetből tárgyalhasson a kérőkkel. Osimhen legutóbbi, CBS-nek megfogalmazott gondolataiból is hasonlóra lehet következtetni.

“Már döntöttem arról, hogy hogyan tovább a szezon végén. Megszületett az elhatározásom arról, hogy mi legyen a következő lépés a karrieremben.” – fogalmazott a hazája válogatottjával Afrikai Nemzetek Kupáján szerelő klasszis.

“Úgy gondolom, az emberek 60%-a gondolja azt, hogy a Premier League-be igazolok majd. Az angol bajnokság szerintem a világ legjobb bajnoksága, mindig is követtem a történéseket. Most viszont egy dolog a fontos számomra, hogy minél sikeresebben zárjuk az idényt a Napolival, majd ígérem, mindent nyilvánosságra hozok.” – zárta mondandóját Osimhen, aki lényegében közelebb hozott mindenkit ahhoz, hogy valóban az utolsó fél évet töltheti a Napoli szerelésében.

A 25 esztendős csatár-klasszis 2020 nyarának végén került Nápolyba, ahol a csapat legértékesebb játékosává nőtte ki magát. A Napolival olasz bajnok, olasz gólkirály, 119 tétmérkőzésen 67 gólt és 17 gólpasszt jegyző Osimhen piaci értékét 110 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt – A hírek szerint a Napoli ezen összeg alatt szóba sem akar majd állni a csatár kérőivel (…)

fociclub

A Napoli: itt a vége, a nyáron távozik a klasszis! – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.