Sport: Szoboszlai: Tilos foglalkoznunk a Bulgáriából érkező hírekkel

Hozzátette: „Nem foglalkozunk azzal, hogy végül milyen döntés születik a Bulgária elleni meccsről. A lényeg: ha esetleg elmarad a meccs, akkor úgy jutunk ki az Európa-bajnokságra, ha pedig pályára lépünk, akkor úgy. Csütörtök este már Eb-résztvevőnek kell lennünk, semmi más nem számít.”

Arra a kérdésre, hogy biztosan két meccs lesz-e, a válogatott középpályása úgy felelt: „Éppen ezek a hírek azok, amelyekkel nekünk, játékosoknak tilos foglalkoznunk. Bízom benne, hogy egyik csapattársam sem agyal ezen túl sokat, úgy kell hozzáállni, hogy két kőkemény meccs vár ránk, amelyeken hat pontot kell szereznünk.”
A Bulgária és a Montenegró elleni válogatott mérkőzés most mindennél fontosabb – mondta Szoboszlai Dominik a Sportalnak.
Mint beszámoltunk róla, nagy a zűrzavar a válogatott csütörtöki, bulgáriai mérkőzése körül, ugyanis az eredeti szófiai helyszínről a bolgár szövetség és a rendőrség javaslatára Plovdivba helyezték át, és úgy döntöttek, hogy „biztonsági okokból” nézők sem lehetnek a találkozón. Azóta az is kérdésessé vált, hogy a plovdivi Hriszto Botev Stadionban meg lehet-e rendezni a mérkőzést, erről a hivatalos döntés hétfőn várható.
Még mindig nem tudni, megrendezik-e a válogatott csütörtöki mérkőzését Plovdivban.

Írta a HVG

A Sport: Szoboszlai: Tilos foglalkoznunk a Bulgáriából érkező hírekkel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.