Újabb EB bronzot szereztek a teremkerékpárosok

BringaSport – 2016.05.17 – Május 5-6-án került megrendezésre a svájci Baar városában a Junior Teremkerékpár Európa-bajokság, ahol hazánk képviseletében a teljes teremkerékpáros válogatott jelen volt. A magyar bringások ismét kiválóan szerepeltek, egy újabb bronz éremmel gyarapították az EB éremgyűjteményt!

A kontinensviadal a mieink szempontjából különösen sikeresnek bizonyult, hiszen a művészkerékpárosoknál a nyílt 2-es, a Kravecz Nóra-Pethő Mihály páros (Bokodi SE) ugyanis az eredményhirdetésnél a dobogó harmadik fokára állhatott, s ezzel megszerezték a magyar teremkerékpáros sport negyedik EB bronzát.

A kerékpárlabda válogatott – Krausz Bence, Szűcs Mátyás, (tartalék: Réső Tamás, Bognár Dániel) – a kiváló 6. helyen zárt.

A művészi kerékpárosoknál 4. lett a Balogh Boglárka-Becsák Alexandra páros a lány 2-es kategóriában, a lány 4-esben Balogh Boglárka – Becsák Alexandra – Sugta Julianna – Szecsődi Evelin 5. helyezést értek el, lány 1-esben Hugyecz Zsófia a 8. lett, Kaliczka Panna a 11. Fiú 1-esben Bozsó Bence a 11., Zagyvai Balázs pedig a 12.

Eredménylisták >>

páros

Forrás: www.bringasport.hu – RSS